NewsAgendaAbout ElskeMediaPressContact

"BRAVE" KOMT UIT, LIVE SHOWS EN SIGNEERSESSIE! - 09 05-2012

Nog twee nachtjes slapen en dan is het zover: mijn tweede album Brave komt aanstaande vrijdag uit! Ik kijk er heel erg naar uit, maar vind het eerlijk gezegd toch ook wel een beetje spannend. We hebben er met z'n allen hard aan gewerkt en nu gaat het de wijde wereld in, en is het aan jullie, de luisteraar:)
Je kunt hier alvast een SPOTIFY het hele album beluisteren! Gelukkig is er niet veel tijd om er uitgebreid bij stil te staan hoe spannend het allemaal is, want het wordt lekker druk.

We geven namelijk twee(!) shows om de release te vieren. Op 11 mei staan we in Poppodium Romein Leeuwarden, en zondag 13 mei spelen we in People's Place Amsterdam. Natuurlijk is Brave dan ook te verkrijgen en ik zal ook gaan signeren dus als je in de buurt woont, komt dat zien!

Nu we het toch hebben over signeren, ik ga vrijdagmiddag 11 mei een Instore doen in de Free Record Shop in Leeuwarden. Bovendien krijgen de eerste 50 mensen die 'Brave' daar kopen, twee kaartjes voor de cd-presentatie diezelfde avond in Poppodium Romein Leeuwarden.

Aanstaande zaterdag ben ik ook te gast in Tros Muziekcafe, het live radioprogramma van Radio2. Daar kun je bij zijn, of je luistert tussen 16:00-18:00u naar Radio 2! Ik hoop je te zien tijdens een van de shows,

ps. Hieronder kun je een filmpje zien waarop ik "Brave" uitpak:)
Liefs ~Elske
 

AGENDA

Bekijk de complete agenda

ITUNES DOWNLOAD

Download from itunes

SHOWS

SOCIAL MEDIAINSTAGRAM FEED