NewsAgendaAbout ElskeMediaPressContact

TE GAST BIJ DE 3Js EN BLOF! - 26 06-2012

Soms heb je van die weken... En deze week is er zo eentje!
Ik ben aanstaande vrijdag te gast bij de 3J's tijdens hun concert en DVD-opname in het prachtige openluchtteater Caprera in Bloemendaal. We hebben gisteren gerepeteerd en het wordt heel tof! Wat we gaan doen, naast natuurlijk 'ons' duet Geef Mij Een Naam [van hun album 4 Elementen], hou ik nog even geheim. Misschien zie je dat binnenkort wel op TV...
Op diezelfde vrijdag cross ik eerst nog door half Nederland, letterlijk, om bij Concert at Sea te zijn, of eigenlijk Cover at Sea. Ik mag samen met BLOF twee liedjes doen tijdens hun openingsset van dit toffe festival in Zeeland. BLOF speelt dan een uur lang bekende covers met een paar gastartiesten. Dit jaar zijn dat Van Velzen, Waylon, Krystl en Ed Struijlaart en ik dus!
Kortom een leuke week, want tussendoor ga ik ook nog met m'n eigen bandje repeteren, en spelen we aanstaande zaterdag op het SIMMERDEIS Festival in Drachten [om 23:30u].
Ik zal jullie natuurlijk via Facebook, Twitter en Instagram [nieuwe verslaving:] op de hoogte houden van mijn belevenissen, kijk je mee?
 

AGENDA

Bekijk de complete agenda

ITUNES DOWNLOAD

Download from itunes

SHOWS

SOCIAL MEDIAINSTAGRAM FEED