NewsAgendaAbout ElskeMediaPressContact

BIJZONDER BLIJ BERICHT! - 18 10-2013

Eindelijk mag ik het zeggen: Ik ben zwanger! In het voorjaar van 2014 verwachten Sietse en ik ons eerste kindje! We zijn ontzettend blij en kijken er heel erg naar uit.

Er stond voor mij een mooie reeks optredens met het Noord Nederlands Orkest gepland in april 2014, namelijk een bijzonder ABBA project in de noordelijke theaters, samen met Charley Luske en Janneke Brakels.

Helaas ben ik vanwege mijn zwangerschap niet in staat om daaraan deel te nemen. Ik hoop dat ik op een ander moment kan samenwerken met deze fijne muzikanten en orkest.

2014 belooft een bijzonder jaar te worden, niet in de minste plaats door het geweldige nieuws, maar ook omdat ik in januari weer de theaters in ga. Met een heel nieuw eigen programma gaan we langs 15 theaters door het hele land. Verder zijn we volop bezig met het opnemen van nieuwe liedjes. 

Kortom, veel positieve ontwikkelingen! Ik geniet er nu al van en begin er al een beetje aan te wennen dat ik straks 'mem' word, dat is mama in het Fries :) 

Ik hoop jullie de komende tijd te zien tijdens een optreden. Kijk voor de speeldata in de agenda en natuurlijk op Facebook voor de laatste nieuwtjes!

Liefs Elske

 

 

AGENDA

Bekijk de complete agenda

ITUNES DOWNLOAD

Download from itunes

SHOWS

SOCIAL MEDIAINSTAGRAM FEED