NewsAgendaAbout ElskeMediaPressContact

ONLY ONE - 16 12-2013

Lieve allemaal,

Het afgelopen jaar heb ik gewerkt aan nieuwe nummers en het moment is aangebroken om het met jullie te delen. Zo vlak voor feestdagen leek het mij leuk om een beetje voor Kerstman te spelen en jullie een gloednieuw nummer, Only One, cadeau te geven. Gratis en voor niks. Van mij, voor jou.

Met het schrijven dit liedje, is het begin van mijn derde album gemaakt, en daarom vind ik het belangrijk dat dit ook het eerste is wat jullie na bijna een jaar “liedjesstilte” van mij horen. Hieronder vind je een YouTube link van de clip, zo kun je er niet alleen naar luisteren maar er ook nog naar kijken :)

Naast de clip kun je ook hier op de website het nummer dus gratis downloaden. Klik je op de foto hiernaast, dan wordt hij automatisch gedownload en tevens afgespeeld. 

Natuurlijk hoop ik dat jullie een een leuk cadeautje vinden en zou het super vinden om jullie reacties te lezen, je kunt een reactie achterlaten op mijn Facebook pagina.

Misschien zie ik je bij de theatertour die over een maand op 17 januari in Leeuwarden start. Aanstaande vrijdag sta ik als eenmalige actie voor Serious Request ook in De Harmonie samen met Jan Jaap van der Wal. Genoeg te doen dus:)

Ik wens jullie alvast Fijne Feestdagen en een heel gezond en gelukkig 2014!

Veel liefs,

~E

 

AGENDA

Bekijk de complete agenda

ITUNES DOWNLOAD

Download from itunes

SHOWS

SOCIAL MEDIAINSTAGRAM FEED