NewsAgendaAbout ElskeMediaPressContact

In the making.... - 19 01-2011

Officieel mag je half januari niet meer aankomen met nieuwjaarswensen, maar ik doe het lekker toch:)
Bij deze wil ik jullie een heel gezond en liefdevol 2011 toewensen!
Zoals jullie hebben kunnen lezen op Twitter, ben ik al een tijdje intensief bezig met het schrijven van nieuw materiaal voor mijn tweede album. Naast het schrijven in mijn eigen studiootje ben ik ook weer naar Stockholm en London geweest om daar met verschillende songwriters te werken.
Dat is altijd wel weer heel erg spannend, om in het vliegtuig te stappen en hopen dat je 'in vorm' bent. Gelukkig is dat goed gegaan en zijn er weer hele mooie liedjes uit gekomen.
Check hier op mijn homepage een kort filmpje!
In november en december heb ik nog in een aantal theaters gespeeld en heb daar een aantal van mijn nieuwe liedjes live gespeeld/ uitgeprobeerd! Niet alleen de liedjes waren nieuw, maar ook mijn bandsamenstelling is veranderd; ik heb een andere bassist en toetsenist.
Ik vind het super leuk dat het straks allemaal weer gaat beginnen, van het opnemen in de studio tot het land intrekken en lekker veel te spelen.
Wanneer het album uitkomt ga ik nog niet verklappen, ik kan in elk geval niet wachten tot ik jullie de nieuwe nummers kan laten horen!
Tot gauw,
 
Liefs ~Elske

 

AGENDA

Bekijk de complete agenda

ITUNES DOWNLOAD

Download from itunes

SHOWS

SOCIAL MEDIAINSTAGRAM FEED