NewsAgendaAbout ElskeMediaPressContact

C'est Moi! - 23 12-2011
Het is alweer een tijdje geleden, maar met een goede reden: m'n nieuwe album is zwaar in de maak! De afgelopen maanden ben ik, samen met mijn bandje, de studio ingedoken om heel hard te werken aan het opnemen van de nieuwe songs. Het is zo'n ontzettend gave ervaring geweest, dat ik niet kan wachten om het aan jullie te laten horen :-)

Ondertussen zijn we natuurlijk ook druk bezig geweest om ons voor te bereiden op de theatertour, die van start gaat op vrijdag 6 januari 2012 in Leeuwarden. Ik zal maar liefst 23 theaters door heel Nederland aandoen, om daar liedjes van Balloon Over Paris te spelen, maar ook zeker songs van het nieuwe album te laten horen. Bekijk hier alle data waarop ik te zien ben.

Hoe m'n 2e album gaat heten, en wanneer 'ie precies uitkomt, hou ik nog even geheim... Wat ik al wel kan verklappen is dat er tijdens de theatertour een EP, een mini-cd, genaamd “BRAVE” verkrijgbaar zal zijn. Op de EP staan 3 nieuwe liedjes plus de akoestische versie van Chasing The Impossible. Dit lijkt me dus een heel goede reden om te komen kijken bij een van de shows, omdat je dus alleen daar de EP kunt kopen, en dus niet alleen live een voorproefje van de nieuwe liedjes krijgt, maar je kunt ze ook nog mee naar huis nemen, te gek toch?!

Verder wens ik jullie hele fijne feestdagen en een heel gezond, liefdevol en voorspoedig 2012!
Ik hoop jullie snel te zien,

Liefs ~EDW
 

AGENDA

Bekijk de complete agenda

ITUNES DOWNLOAD

Download from itunes

SHOWS

SOCIAL MEDIAINSTAGRAM FEED